ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Πως αποκτώ συνδρομή

Μπορείτε σήμερα κιόλας να αποκτήσετε συνδρομή στην υπηρεσία «Γίνε λογιστής» από τη SV Group Companies και να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη από τη συνδρομή σας. Για την παροχή υπηρεσιών παραμετροποίησης και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για τη μηχανογράφησή σας μπορείτε να απευθύνεστε στο εξειδικευμένο προσωπικό της SV Group Companies.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν κάνετε κανονική συνδρομή, μπορείτε  να κάνετε δωρεάν δοκιμή για 2 μήνες, χωρίς καμία υποχρέωση, επιλέγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Εξόφληση συνδρομής

Προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συνδρομή στην υπηρεσία «Γίνε λογιστής», θα πρέπει να έχει εξοφληθεί η συνολική αξία της. Η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τραπεζικός Λογαριασμός

Σε περίπτωση που η εξόφληση γίνει μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει η κατάθεση της αξίας της συνδρομής να γίνει εντός 5 (πέντε) ημερολογιακών ημερών.
Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης: Eurobank: 0026.0077.18.0200613406

 IBAN: GR0602600770000180200613406

 

Προκειμένου να μη διακοπεί η συνδρομή, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Ως ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ κατάθεσης συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Γίνε λογιστής» στο αποδεικτικό καταθέσης.
  • Σημειώστε το email και το τηλέφωνό σας στο αποδεικτικό.
  • Στείλτε το αποδεικτικό με φαξ στο +302331025111.


Μετά την εξόφληση της συνδρομής, η SV Group Companies θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης για να επιβεβαιώσει την οριστική ενεργοποίηση της συνδρομής. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εάν εντός 5 ημερών δεν έχει επιβεβαιωθεί η εξόφληση, αποστέλλεται προειδοποιητικό μήνυμα μέσω email στο συνδρομητή και παύει η πρόσβαση στο σύστημα.

Η συνδρομή απενεργοποιείται πλήρως εντός 30 ημερών.

Παραστατικά πώλησης

Κατά την εγγραφή σας μπορείτε να επιλέξετε το είδος του παραστατικού πώλησης που επιθυμείτε να εκδοθεί (Τιμολόγιο Πώλησης ή Απόδειξη).

Νεα & Δημοσιευσεις
e-λογιστης